Ekologiskt och biodynamiskt vin på bok på Amazon

Dela / gilla:

Böcker från BKWine och två professorer på vinuniversitet

Om du är Amazon-kund vet du att de regelbundet kommer med förslag på nya inköp. Ibland är de överraskande och ibland är de perfekt avpassade. Vi köper naturligtvis ofta vinböcker. Vi har en hel del, förmodligen ett större vin bibliotek än de flesta. Så vi får ibland vinboksrekommendationer från Amazon.

Men jag blev extra glad i morse när jag fick emailet från Amazon med ett urval av vin böcker. Till min förvåning fann jag vår egen bok Biodynamic, Organic and Natural Winemaking; Sustainable Viticulture and Viniculture, den engelska översättningen av Vinet och miljön, ekologiskt, biodynamiskt och naturligt, listad tillsammans med Terroir and Other Myths of Winegrowing av Mark A Matthews, professor i vitikultur på vinuniversitetet UC Davis i Kalifornien, publicerad av University of California Press, och Understanding Vineyard Soils av Robert E White, som är professor i Soil Science på University of Melbourne, publicerad av Oxford University Press

Vi rodnar inför det sällskap vi är i här, de mycket prestigefyllda författarkollegorna som vi figurerar tillsammans med, i Amazons email. :-)

Biodynamic, Organic and Natural Winemaking; Sustainable Viticulture and Viniculture är vår första bok publicerad på engelska och vår tredje bok på svenska. Den handlar om ekologisk odling och ekologiska viner, biodynamisk vinodling, ”hållbara” viner och fair trade, naturliga viner (naturviner), och andra liknande trender inom vinproduktion och vinkonsumtion. Den berättar även i stort om miljöarbetet generellt sett i vingården och i vinkällare.

Allt som allt har vi hittills skrivit nio vinböcker (tre nya på gång). Och vill givetvis gärna ha fler av dem publiceras på engelska. Några tips?

Du kan köpa vår ekologiska vinbok här.

Och den engelska översättningen av den ekologiska vinboken på Amazon här.

Amazon wine book recommendations
Amazon wine book recommendations
Vinet och miljön. Ekologiskt, biodynamiskt och naturligt
”Vinet och miljön. Ekologiskt, biodynamiskt och naturligt”, boken om allt som handlar om miljö, hållbart och liknande runt vin.

Välj ditt språk. Läs artikeln på:

Skribent:

Skribent:

Dela / gilla:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Mer på samma tema:

Mer att upptäcka med BKWine:

Prenumerera på nyhetsbrevet!

25 000 prenumeranter får vinnyheter varje månad. Du också?