5 skäl till att prova portugisiska viner med Sarah Ahmed, the Wine Detective | BKWine TV

Dela / gilla:

Intervju med Sarah Ahmed om varför viner från Portugal är så spännande

Google Translate-översättning av beskrivningen av videon.

Se den engelska sidan för originaltexten: Klicka på flaggan eller på länken “engelska” nedan.

Om du vill bidra med en bättre översättning till BKWine Magazine så kontakta oss!

Om du är ett vin älskare du inte kan låta bli lämnat om Portugal och portugisiska viner. Landet har en guldgruva av inhemska druvsorter i vingårdarna i alla vinregioner.

Så, vad ska man se så ett vin älskare vin entusiasten? Titta på geografin och druvsorter. Det är lätt att flyga till Porto (Porto), finns det stora hotell och utmärkta restauranger, Vinho Verde området med alvarinhos. Top Alvarinho viner är bra. Sedan kan du inte resa långt och du kommer till portvin länet och även Douro bordsviner. Det finns Atlantic viner och viner inre, mycket, mycket olika i stil. Du kan uppleva skillnader reser endast korta sträckor.

Sarah Ahmed, The Wine Detective
Sarah Ahmed, The Wine Detective

Det finns många bra viner i Portugal, men de säljer inte så bra som de kunde eller borde! Vad ska portugisiska vinproducenter och vinproducenten göra för att sälja sina viner bättre? Vad som är mycket viktigt är utbildning. Den portugisiska göra några mycket olika viner, är stavning difficult, namn är svåra, blandningar är ibland svårt, eftersom konsumenterna är mycket mer vana att enskilda viner olika sorters druvor. Utbildning är nyckeln! Använd alla typer av kommunikation: vin besök, delta i vin visar använder Facebook, Twitter, bloggar etc.

Etiketter, rygg etiketter, är viktigt, med bra information om druvsorter och annan grundläggande information.

Mat och vin matcher är också mycket viktiga. Viner från Portugal är mycket bra att kombinera med mat. Visa det! Med viner från Vinho Verde, Douro, Alentejo, Bairrada, Dao, etc.

Så vad är The Wine Detective, dvs Sarah Ahmed? Det är en nom de plym för att skriva, snacket, den handledning och annan kommunikation vin att Sarah Ahmed gör. Det bästa sättet att lära sig är att smaka, smaka en hel del viner!

https://www.thewinedetective.co.uk/

[box type=”info”]Om du vill veta mer om portugisiska viner, och prova många spännande viner från detta nygamla vinland så kan du komma med på en vinresa till Portugal, t.ex. Dourodalen eller Alentejo, med BKWine Vinresor.[/box]

Välj ditt språk. Läs artikeln på:

Skribent:

Skribent:

Dela / gilla:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Mer på samma tema:

Mer att upptäcka med BKWine:

Prenumerera på nyhetsbrevet!

25 000 prenumeranter får vinnyheter varje månad. Du också?